Laadukkaan käännöspalvelun hyödyt

Kääntäminen ei ole pelkästään sanojen korvaamista toisen kielen sanoilla. Tehokas kielten- ja kulttuurienvälinen viestintä vaatii paljon enemmän: on ymmärrettävä tekstin keskeiset viestit ja merkitykset, tunnettava tekstin kohderyhmä ja sen kieli ja kulttuuri sekä osattava pukea viesti sanoiksi niin, että se kuulostaa kohdeyleisöstä luontevalta. Laadukkailla, oivaltavilla käännöksillä varmistat, että viestisi menee perille yli kielirajojen – olitpa sitten viestimässä organisaatiosi toiminnasta, myymässä tuotetta tai hakemassa vaikkapa työpaikkaa tai apurahaa.

Tässä haluamme sinua auttaa. Asiantuntijan avulla varmistat, että viestisi välittyy yli kielirajojen juuri sellaisena kuin tarkoitit.

Kieli- ja käännöspalvelu Sanantaju tarjoaa monipuolisia käännöspalveluja niin yritys- ja organisaatioasiakkaiden kuin yksityisasiakkaidenkin tarpeisiin. Laaja asiatekstiviestinnän tuntemus luo vankan pohjan monipuolisille asiakkaan viestintää tehostaville käännöspalveluille.

Sanantaju on erikoistunut seuraaviin kielipareihin:

-

suomi - englanti

-

englanti - suomi

-

ruotsi - suomi

Laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston kautta onnistuvat myös käännökset suomesta ruotsiin sekä suomennokset muista pohjoismaisista kielistä, saksasta ja ranskasta.

Työssämme käytämme ajanmukaisia ja laadukkaita käännösohjelmistoja.

Hinnoittelun periaatteet

Kaikki työt hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Saat hinta-arvion veloituksetta lähettämällä tarjouspyynnön oheisella lomakkeella tai sähköpostilla.

Käännöksissä hintaan vaikuttavat muun muassa tekstin aihepiiri ja vaikeustaso sekä työn kiireellisyys. Hinta perustuu alkuperäisen tekstin pituuteen.

Kielentarkistustöissä veloitus on tuntiperusteinen ja hintaan vaikuttavat muokkauksen luonne ja tekstin vaikeustaso. Kokonaishinta muodostuu työhön kuluneesta ajasta.

Vähimmäisveloitus on kaikissa töissä 40 euroa (+ alv). Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %).

Noudatamme Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry:n ehtoja ja suosituksia.